Hirdetés

Mobilokra jöhet a Fall Guys: Ultimate Knockout?

|

Hivatalos bejelentés még nincs, de egy kínai fejlesztőcsapat oldalán már szerepel a Fall Guys mobilos változata.

Hirdetés

Közel három hete indult hódító útjára a jelenleg csak PC-n és PlayStation 4-en elérhető Fall Guys, népszerűsége pedig továbbra is növekszik. A fejlesztők igyekeznek ezzel lépést tartani, de amint sikerül mindent a helyére tenni, könnyen lehet, hogy újabb platformokat céloznak meg vele, beépítik a cross-play lehetőségét, és ki tudja még, milyen újításokkal fokozzák az élményt.

Hirdetés

Kína a világ legnagyobb, legjövedelmezőbb mobiljátékos piaca, így egyáltalán nem volna meglepő, ha először ott jelenne meg a Fall Guys iOS-es és androidos kiadása. Mint arra az ismert elemző/szivárogtató, Daniel Ahmad rámutatott, egy kínai cég, a Bilibili oldalán található infók szerint ők szerezték meg a játék kínai mobilos terjesztésre vonatkozó jogait. (Ott egyébként Jelly Bean: Ultimate Knockout a neve.)

Pár nappal ezelőtt a Fall Guys hivatalos Twittere jelezte, hogy a játék jelenleg csak PC-n és PlayStation 4-en játszható, akárki ígér mobilos változatot, hazudik. Ez nem zárja ki, hogy a háttérben készül egy port, de várni kell még a megjelenésre - pláne a nem kínai játékosoknak. A Fall Guys egyébként tökéletesen illene mobilokra, hiszen alig kell néhány gombot használni, és a menetek gyorsan pörögnek, úgyhogy izgatottan várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)