Hirdetés

Mobilos applikáció segít a Cyberpunk 2077 hacker minijátékában

|

Túl nehezek voltak a Cyberpunk 2077 Breach Protocol minijátékai, vagy csak nem akarod húzni velük az időt? Van megoldás!

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 nem bővelkedik a különféle minijátékokban, de legalább a hackelést egészen ügyesen oldott meg a fejlesztők: a Breach Protocol nevezetű megoldásban úgy törhetünk fel különböző számítógépeket vagy automatákat, hogy egy "kódmátrixban" függőlegesen és vízszintesen haladva a helyes "szekvenciákat" (gyakorlatilag betű és számkombinációkat) találjuk meg. 

Nem a világ legnehezebb feladata ez, minimális agymunkát igényel csak, viszont ahhoz, hogy ne csak egy szekvencián tudjunk végighaladni a felkínált, általában minimum opcióból, azért eléggé oda kell figyelni. Most ennek terhét akarja levenni rólunk egy mobilos alkalmazás.

Hirdetés

A Play Store-ból és a Githubról is letölthető Cyberpwned applikáció tulajdonképpen annyit csinál, hogy kiszámolja a lehető legoptimálisabb útvonalat a Breach Protocol minijátékban, így megmutatja, mit kell végigkattintgatnunk ahhoz, hogy lehetőség szerint a legtöbb szekvenciát teljesíteni tudjuk. 

Az applikáció használata végtelenül egyszerű, csak egy képet kell csinálni a kódmátrixról, az alkalmazás pedig mindent kiszámol helyettünk. Ha mégis elakadnátok esetleg, akkor itt elértek egy részletes útmutatót a Cyberpwned apphoz.

Én személy szerint élvezem a Breach Protocol minijátékot, és nem akarom ezen a téren megkönnyíteni a saját dolgomat, de biztos vagyok lenne, hogy lesznek, akik boldogan élnek majd ezzel a lehetőséggel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)