Hirdetés

Mobilos változat készül a Rainbow Six Siege-ből, de Assassin's Creed és The Division projektek is tervben vannak

|

Hamarosan bejelenthetik a Rainbow Six Siege Mobile-t, valamint további, a Tencent közreműködésével készülő Ubisoft játékokat is.

Hirdetés

Látva, hogy milyen sikereket ér el a Call of Duty Mobile és a PUBG mobilos változata, érthető, hogy mindenki megpróbálja népszerű online shooterét iOS-es és androidos eszközökre átültetni. Hamarosan érkezik az Apex Legends is, a következő pedig a Rainbow Six Siege Mobile lehet a sorban.

Az Exputer oldalán a megbízhatónak tartott szivárogtató, Tom Henderson írt arról, hogy a Ubisoft több franchise-át is megfuttatja mobilon, kezdve a Rainbow Six-szel.

Hirdetés

Állítása szerint a játékot a Tencent WeGame csapata készíti, és április 6-án jelenthetik be. Emellett dolgoznak egy Assassin's Creed- és egy The Division- alapú alkotáson is, amikről semmit nem tudni még, de ezeket szintén a Tencentre bízzák.

A kínai óriásnak nagy tapasztalata van a mobilos shooterekkel, a már említett CoD-ot és a PUBG Mobile-t is nekik köszönhetjük (előbbit a TiMi stúdiónak, utóbbit a Lightspeed & Quantumnak, mindkettő a Tencent alá tartozik).

Hirdetés

A Ubisoft állítólag eleve egy nagy show-val készül az idei évre, rengeteg bejelentésre számíthatunk, és tudjuk, hogy számos, PC-s és konzolos free-to-play játék is fejlesztés alatt áll, olyan nagy, teljes árú játékok mellett, mint az Avatar: Frontiers of Pandora vagy a Skull & Bones.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)