Hirdetés

Mobilra érkezik az Assassin's Creed: Codename Jade

|

Több új Assassin's Creed játékot is bejelentett a Ubisoft, melyek közül az egyik egy nyitott világú mobiljáték lesz.

Hirdetés

A legutóbbi Ubisoft Forward előadáson végre bemutatkozott a várva várt Assassin's Creed Mirage, ám nem ez az egyetlen újdonság a sorozat kapcsán, ugyanis a kiadó egy teljes szegmenst szentelt annak, hogy az Assassin's Creed franchise újdonságait jelentse be.

Ezek közül az egyik legérdekesebb mindenképpen az Assassin's Creed: Codename Jade volt, amely egy mobiljáték lesz, de ez senkit ne tévesszen meg, ugyanis az Ubisoft elmondása alapján egy teljesértékű Assassin's Creed játékkal lesz dolgunk.

Hirdetés

Korábban az Assassin's Creed Chornicles: China című spin-off játékban már meglátogathattuk az ősi Kínát, viszont a Codename Jade-ben egy teljes nyitott világot kaphatunk majd, jól ismert történelmi helyszínekkel, amelyet az eddig megszokott fix főhős helyett egy általunk megalkotott karakterrel járhatunk majd be.

Egyébként érdemes megemlíteni, hogy nem ez az egyetlen készülő mobilos Assassin's Creed játék, ugyanis a Ubisoft és a Netflix együttműködése keretében egy másik is készül, párhuzamosan az élőszereplős tévésorozattal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)