Hirdetés

Mobiltelefont dob piacra a Microsoft?

|

Kémfotók tanúbizonysága szerint Redmond kacérkodik a mobiltelefon-üzletággal is, bár egyelőre a Microsoft nem tett hivatalos állásfoglalást.

Hirdetés

Igaz, a fotókon kívül semmiféle szilárd tény nem támasztja alá a feltevés valódiságát, mindenesetre a Gizmodo nevezetű oldalon megjelent fotók most alapos fejtörésre adhatnak indokot. Ami viszont biztosnak tűnik: a projekt „Pink” néven fut, a két feltűnt modell referencianeve Turtle és Pure lett.

Mindeközben szakértők szerint megkezdődött a visszaszámlálás az új Windows mobiloperációs rendszer érkezéséig, amely terv szerint a Windows Phone nevet viseli majd.

Sajnos a képekből egyértelműen nem derül ki semmi arra vonatkozóan, hogy paraméterek és egyéb technikai adatok területén mit tud majd felmutatni az egyébként design-ban nem szűkölködő készülék. Kérdéses még a megjelenés, annak pontos dátuma, továbbá az, hogy milyen árfekvésbe fog tartozni az okostelefon.

Mindenesetre az bizonyos, hogy hasonlóan az Iphone Apple App Store-jához, itt is elérhetőek lesznek különféle alkalmazások, mégpedig a Zune támogatásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)