Hirdetés

Modern Warships és még 4 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A héten megérkezett Androidra a Red Dead Online, a Just Cause 4 és a Psychonauts is - egy kis csavarral.

Hirdetés

Ha szigorúan azokat a játékokat nézzük, amiket mobilokra terveztek, azt láthatjuk, hogy ez sem volt egy különösen izgalmas hét, de ha egy kicsit tágabban értelmezzük a mobiljátékok fogalmát, és azon címeket is belevesszük, amik a felhőnek hála játszhatók okostelefonjainkon, mindjárt jobb a helyzet.

Az Xbox Game Pass előfizetői már a Just Cause 4: Reloadedet, a Psychonautsot és a Red Dead Online-t is pörgethetik, de érdemes nagyobb kijelzővel próbálkozni, úgy jobb lehet az élmény. A gyors net meg alap. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Modern Warships: Sea Battle Online (Android) - ingyenes

A Modern Warships középpontjában rendkívül meglepő módon modern csatahajók állnak, online küzdelmek során irányíthatunk egyet, hogy különböző fegyvereink és taktikai érzékünk kihasználásával diadalmaskodjunk mások felett. Egyelőre csak Androidon játszható, az iOS-es megjelenés még kérdéses.

További mobiljáték megjelenések

Burger Bistro Story (iOS, Android) - 2290 Ft

Faily Skater Street Racer (iOS, Android) - ingyenes

Phrased Out (iOS, Android) - ingyenes

The Sense Point (iOS) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)