Hirdetés

Minecraft: Windows 10 Edition - lokális és cross-platform multiplayer az új frissítésben

|

A Minecraft kifejezetten Windows 10-re kihegyezett változata új frissítést kapott, melyben lokális és cross platform multiplayer is bekerült.

Hirdetés

Még kicsit odébb van, hogy megnézhessük a Telltale Games gondozásában megjelenő Minecraft: Story Mode című többrészes kalandjátékot, de addig majd valahogyan beérjük az eredeti játékkal is. Már csak azért is, mert a Windows 10 tulajdonosok egy új frissítést kapnak a játékhoz, amely megtoldja pár multiplayer feature-rel.

A 0.12.1-es verziószámú frissítésben cross-platform funkcionalitással bővül a Minecraft Windows 10 Edition és a Minecraft: Pocket Edition is. Ez azt jelenti, hogy egy lokális hálózaton keresztül akár öten is játszhatunk majd együtt, Windowson és mobileszközökön keresztül. Ezzel együtt a Windowsos felhasználók az Xbox Live-on keresztül is játszhatnak majd, szintén öt fős játékokban.

Emellett a Minecraft: Pocked Edition frissített változatában feljavított irányítást és kontroller támogatást is találhatunk, saját magunknak állíthatjuk majd be a gombkiosztást, valamint a W10-es változatba bekerült új időjárás effektusok is bekerültek. Ezen kívül gólemek, ocelotok, lopakodás és sprint gomb, továbbá a Nether felfedezésének a lehetősége is újdonságnak a mobilos kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)