Hirdetés

Money Heist: UItimate Choice és még 3 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Lassan indul az év, de A nagy pénzrablás rajongói például máris kaptak valamit a Berlin címet viselő spin-off mellé.

Hirdetés

Január első hetében még nem vet szét senkit a munkakedv, sem a költési vágy, így új játékok csak elvétve akadnak. A Netflix és az Apple is úgy gondolta, bővíti saját játéktárát, de más fejlesztők még inkább lazítanak. A jövő hét már várhatóan mozgalmasabb lesz, aki pedig újdonságra vágyik, nézzen körül korábbi ajánlóinkban, december nem volt eseménytelen mobilos fronton sem. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Money Heist: Ultimate Choice (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A közelmúltban debütált a Berlin a Netflixen, így új A nagy pénzrablás-játékát is ehhez kapcsolódóan adta ki a szolgáltató. Az első évad eseményei előtt, a professzor csapatához újoncként csatlakozva kell fontos döntéseket meghoznunk; rajtunk áll, bosszút állunk-e családunk sorsa miatt, vagy mi is bűnözőkké válunk. A történet része egy szerelmi szál is.

További mobiljáték megjelenések

Cornsweeper (Apple Arcade)

Phoenix 2 (Android) - ingyenes

Tamagotchi Adventure Kingdom (Apple Arcade)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)