Hirdetés

Megjelent a Monument Valley 2

|

A semmiből bukkant fel az egyik legjobb mobilos puzzle játék folytatása, amit már most letölthetünk.

Hirdetés

Tegnap volt az Apple éves nagy konferenciája, a WWDC, melyen váratlanul felbukkant a Monument Valley 2. Azt sem tudtuk, hogy készül, de kellemes meglepetés volt, hogy még az előadás alatt felbukkant az App Store-ban, és már le is tölthettük.

A Monument Valley 2 ugyan arra az alapra épít, mint az első rész: térben manőverezve kell eljutnunk egyik pontból a másikba. A trükk ezúttal az, hogy két karakterünk is van. Egy anyának és gyermekének kell segítenünk az egymásra találásban. A játék megjelenésének alkalmából egy trailert is kaptunk.

A Monument Valley 2 1790 forintért vásárolható meg az App Store-ban. Jelenleg csak iOS-re érhető el, minden eszközre, ami támogatja az iOS 9.0-t, de hamarosan érkezik az androidos kiadás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)