Hirdetés

Moonrise - mint egy Pokémon MMO

|

A State of Decay-féle zombiapokalipszis után az Undead Labs emberei egy kicsit vidámabb vizekre eveztek.

Hirdetés

A Moonrise a State of Decay fejlesztőinek új projektje, egy online mobiljáték, amiben szörnyeket lehet gyűjtögetni. Az Undead Labs feltett szándéka volt, hogy a Pokémon játékok és a Magic The Gathering legjobb elemeit összehozva megalkossa azt az MMO-t, amire mindig is vágytunk.

„Mindenki akar egy Pokémon MMO-t. A Nintendo címe rengeteg inspirációt adott, de a játékunk nem egy Pokémon klón” – mondta Richard Foge, a játék dizájnere. A Moonrise ebben a hónapban került bejelentésre, és a szerencsések már ki is próbálhatták. Akik látták a játékot, nagy újdonságról nem számoltak be: adott egy nyitott világ, aminek a felfedezése ránk vár, és ahol rengeteg érdekes szörnyet gyűjthetünk magunk köré.

Akár csak a Pokémonban, itt is három kezdő szörnyből választhatunk, aztán a rendszer be is dob minket egy tutoriálba, ahol megtanulhatjuk a valós idejű harcrendszer működését. A Moonriseban akár 2 szörnyet is használhatunk egyszerre, akik 4 különböző képességet használhatnak. Vannak egyszerű és elemekhez kapcsolódó csapásaik, és a karakterünket (akit itt Wardennek hívnak) is bevethetjük, ha szükséges.

„Elég sok mindenben különbözünk a versenytársakhoz képest, ezért nem félek attól, hogy tévesen klónnak titulálnák a játékunkat, ahelyett, hogy annak látnák, amilyen valójában: egy önálló cím, amelyhez különböző forrásokat használtunk inspirációnak.” A Moonrise valószínűleg 2015-ben érkezik Androidra, iOS-re és Kindle Fire gépekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)