Hirdetés

Mosómedvék PS Vita-n - Sly Cooper

|

Sly Cooper kalandjai folytatódnak hordozható formában is.

Hirdetés

A Sly széria folytatódik, ezúttal az időutazás témára építve. A Sly Cooper: Thieves in Time játékmenete továbbra is platformokon való ugrálásból és lopkodásból áll, azonban Cooper bandája mellett ezúttal a Cooper család tolvajelődjei is megjelennek, akik szintén nagy segítségünkre lesznek a játék során.

A játék várhatóan ősszel jelenik majd meg Playstation 3-ra és mint kiderült PS Vita-ra is. A hordozható verzió a készítők állítása szerint a nagy konzolos változat teljes értékű portja lesz, a PS Vita adottságainak teljes kihasználásával. A mellékelt videó egy kis betekintést enged a PS Vita verzió nyújtotta kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)