Hirdetés

Múlt és jelen találkozása - Sonic Generations 3DS teszt

|

Egy Sonic Colors 2-nek jobban örültem volna, de az elmúlt 20 évet közrefogó jubileumi darab sem rossz. Csak véresen középszerű.

Hirdetés

Ha ló nincs, jó a szamár is – tartja egy rendkívül bölcs dakota közmondás, melynek valóságtartalmában kételkedni szigorúan tilos. Igen, harmadjára fogom megemlíteni a Generations jogelődjét, a nagyon kellemes, minden felesleges sallangtól mentes, vizuális és audiális orgiákkal teletömködött Colorst, melynek személyében egy olyan Sonicot kaphattunk vissza, amely a kellően pörgős és látványos játékmenetével a legjobbak közé lőtte fel magát a Wii-n. Elöljáróban annyit elmondanék, hogy a 3DS-es Generations a kategóriájában ilyet nem tud és nem is biztos, hogy megpróbálja.

Ünnepélyes alkalomból készült a retró és a modern sünöket összegyúró kotyvaszt. Sonic ugyanis tavaly lett kerek 20 éves, a SEGA pedig úgy gondolta, hogy egy olyasmit csinál, amivel a régi és új játékosokat egyaránt megérinthetik. Az idősebb korosztályt a hagyományos pályavezetésekkel, a lassan induló, lomhább és tehetetlenebb sünnel, míg a fiatalabbakat a látványos 3D effektekkel, és az iszonyatos gyorsasággal.

A teljes tesztet a DualScreen honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)