Hirdetés

Munchkin Digital és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Már mobilon is kiszúrhatunk pajtásainkkal, miközben katakombákat járunk.

Hirdetés

Társasjátékozni azért még mindig úgy a legjobb, ha másokkal együtt ülünk egy asztal körül, de egyre több társast adnak ki digitálisan, hogy akár egyedül, gépi ellenfelek ellen is játszhassunk, gyakorolhassunk. Én például Love Letterezni szoktam (magyarul Szerelmes levél), egy-egy menet mindig belefér kikapcsolódásképp, de néha becsúszik némi Ticket to Ride, Carcassonne vagy Pandemic is. A Humble Bundle-ön szoktak jó csomagok lenni a PC-seknek, megírjuk, ha legközelebb is lesz.

Most azonban mobiljátékokat gyűjtöttünk, alább a heti termés.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Munchkin Digital (iOS, Android) - 4490 Ft / 3699 Ft

A Dire Wolf Digital következő digitalizált társasjátéka a népszerű, többmillió példányban eladott Munchkin adaptációja, amiben kazamatákban kalandozva küzdhetünk meg szörnyekkel, és ha kell, feláldozhatjuk társainkat a siker érdekében. Platformok között átívelő multiplayert kínál, és egy részletes tutorialt, ami segít megtanulni az alapokat.

További mobiljáték megjelenések

Attorney of the Arcane (iOS, Android) - ingyenes

Doctor Who: Lost In Time (iOS, Android) - ingyenes

Ghost Pilots ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1990 Ft / 1690 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)