Hirdetés

Napi büntetés - a leghülyébb iPhone csempész

|

Egy fiú esete, aki több tucat iPhone 6 készüléket szeretett volna átcsempészni a saját testén jó eséllyel a legidiótább vámos sztori lenne mind közül. És az is.

Hirdetés

Nem legális, de tiszta helyzetnek tűnik, hogy egy fiú miért döntött úgy, hogy iPhone 6-ot próbál meg bevinni Hong Kongból Kínába, hiszen a hivatalos importból érkező termékekre ötvenszázalékos vámot rónak ki, a gyors meggazdagodás reménye viszont alaposan megviccelheti az ember ítélőképességét.

Hongkongi "hősünk" például úgy próbált meg átjutni Kína legfőbb szárazföldi határátkelőjénél, hogy 94 darab iPhone 6-os készüléket ragasztott a teste jelentős részére: jutott bőven a mellkasára, a hátára, a hasára, az ágyékára és a combjára is. Szigetelőszalaggal magára erősítette a csempészárut, majd több réteg ruhát vett fel az álcázás érdekében, viszont nem számolt azzal a nem elhanyagolható részlettel, hogy a járása olyan lesz ettől a megoldástól, mint egy lemerülőben lévő robot, ami természetesen azonnal szemet szúrt a vámosoknak. A telefonokat lefoglalták, az elkövetőről és zseniális módszeréről pedig a Sina nevű kínai hírportál fotókat is mutatott:

Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha 94 PlayStation 4-et próbált meg volna ugyanígy bevinni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)