Hirdetés

Napi büntetés: Big Brother mobiljáték készül, és semmit nem tehetünk ellene

|

A Magyarországon is sugárzott valóságshow videojátékként tér vissza.

Hirdetés

A Való Világ alapjait adó Big Brother a magyar közönség számára sem ismeretlen, 2002 és 2003 között két évad pörgött le, sőt három VIP széria is készült, amelyben hazai sztárok cuccoltak össze átmenetileg. Nálunk hamarabb vége lett (igazából pár éve összeolvadt a Való Világgal), de külföldön máig megy, és ezt kívánja meglovagolni egy mobilos újdonság.

Hirdetés

A 9th Impact fejlesztésében készül a Big Brother: The Game, amely egy Androidra és iOS-re érkező mobiljáték lesz. A közlemény szerint a játékosok virtuális szobatársak lehetnek benne és megtapasztalhatják az életet úgy, ahogy a Big Brother versenyzői teszik, azaz stratégiai döntéseket kell hozniuk, hogy a házban maradhassanak és végül győztessé váljanak. Az érdeklődők két játékmódra számíthatnak: a Spectator ingyenes lesz és afféle megfigyelők lehetünk vele, a Housemate-ben való részvétel azonban Tokenbe kerül, amit pénzért lehet kiváltani.

A free-to-play Big Brother: The Game világszerte elérhető lesz mobileszközökön és egy dedikált weboldalon keresztül, méghozzá október 15-től kezdődően. Ti ránéztek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)