Hirdetés

Naruto x Boruto: Ninja Tribes - új játék érkezik kedvenc nindzsáinkkal

|

A hatmillió Naruto játék mellé hamarosan érkezik egy újabb, amivel a zsebre vághatod majd a Ninja Storm élményt.

Hirdetés

A Naruto manga és anime évekkel ezelőtt véget ért, de ez nem akadályozza meg a Bandai Namcot abban, hogy csak úgy öntse magából a karakterrel fémjelzett címeket. Persze most már talán Boruto kapja a nagyobb figyelmet, de Naruto nélkül valószínűleg kevesebben töltenék le a frissen bejelentett mobiljátékot.

Hirdetés

A Ninja Tribesról egyelőre túl sok infó nincs, a teaser trailer pedig meglehetősen semmitmondó. Azt legalább tudjuk, hogy "a legnépszerűbb karaktereket" kapjuk meg, a harcrendszer pedig egyérintéses lesz, bármit is jelentsen ez. A lényeg valószínűleg itt is az lesz, mint a többi társánál: gyűjts karaktereket, vidd őket csatába, és farmolj dolgokat, hogy fejleszthesd a kedvenceidet.

A Ninja Tribes először a Crunchyroll Expon lesz játszható augusztus 30. és szeptember 1. között. A játék a tervek szerint idén télen fog megjelenni iOS és Android készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)