Hirdetés

Négyéves a Pokémon GO, Rian Johnson rendezett reklámot hozzá

|

Hamarosan megrendezésre kerül a következő (virtuális) Pokémon Go Fest, aminek reklámfilmjét Az Utolsó Jedik rendezője rakta össze.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik után Rian nagyon ráérhet, mert mostanában egy Pokémon GO reklám rendezésével volt elfoglalva. Ennek egyébként valószínűleg az lehet az oka, hogy a Rian maga is hatalmas POGO játékos, és a nagy karantén időszak alatt is gyűjtögetett, már amennyire lehetett. A Go Fest alatt valószínűleg még tovább fogja bővíteni a PokéDexét.

Hirdetés

A 2020-as Pokémon GO Fest egy kicsit más lesz, mint a korábbiak. Egy virtuális eseményről van szó, amire már 700 000-en vettek jegyet, ami már majdnem a duplája a tavalyi, fizikai eseményre vett belépők számának.

Az esemény július 25. és július 26. között kerül megrendezésre, és ez alatt az idő alatt új sztorieseményekben vehetünk részt, több Pokémont találhatunk és limitált ideig elérhető küldetéseket teljesíthetünk majd.

A Pokémon GO már a negyedik születésnapján is túl van, ennek örömére pedig a Niantic egy ismét remekül sikerült kis háttérképet is kiadott.

Mivel a megjelenés óta nem töröltük le az appot, így mi izgatottan várjuk a bulit. Ha ti is csatlakozni szeretnétek, akkor a játékot megtaláljátok az Google Play Store-ban és iOS App Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)