Hirdetés

Nem azt a Warcraft mobiljátékot fogják bejelenteni, amiről pletykáltak

|

A Jason Schreier által korában megszellőztetett, Pokémon GO-szerű Warcraft projekt sorsa időközben kedvezőtlen fordulatot vett.

Hirdetés

Felpörögtek az események a Blizzard háza táján, hiszen sorra történnek a fejlemények a stúdió újdonságaival kapcsolatban. Elrajtolt az Overwatch 2 PvP bétája, leleplezésre került egy teljesen új IP, pletykák érkeztek egy rejtélyes lövöldéről, bemutatták a World of Warcraft következő kiegészítőjét (Dragonflight) és megerősítették, hogy a WoW Classic-hoz jön a Wrath of the Lich King. Most pedig elérkezett az idő, hogy újabb meglepetésekkel szórjon meg minket az Activision-Blizzard, de az egyik projekt valószínűleg nem az lesz, amire iparági bennfentesek korábban utaltak. 

Hirdetés

A múlt hónapban a Bloomberg munkatársa, Jason Schreier tweetelte azt ki, hogy a mára időzített Warcraft eseményen a két fejlesztés alatt álló Warcraft mobiljáték egyikét fogják bemutatni. Schreier a ResetErán folytatta az információosztást, ahol leírta, hogy tudomása szerint az egyik egy Pokémon Go stílusú cucc, a másik pedig egy Clash-szerű játék, és jókat hallott mindkettőről. Mostanra azonban világossá vált, hogy a Pokémon Go-típusú elképzelésből nem lesz semmi. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nemrég Jez Cordon a Windows Centraltól mondta el, hogy sokan érdeklődtek nála a Warcraft mobiljátékokkal kapcsolatban, és értesülései alapján a Pokémon Góra hajazó projektet egy ideje törölték, de a hallottak alapján az is nagyon jó lesz, amit végül bejelentenek. Erre maga Schreier is reagált később, megerősítve, hogy az említett tervezetet valóban kukázták év elején.

Ti milyen stílusú Warcraft mobiljátékot látnátok szívesen a Blizzardtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)