Hirdetés

Mobiljátékkal bővül a Ni no Kuni sorozat

|

Egy dél-koreai stúdió felel majd az alkotásért, amiről egyelőre csak a legalapvetőbb részleteket tudtuk meg.

Hirdetés

Nagy sikert aratott a JRPG-rajongók körében a Level-5 szériája, a Ni no Kuni, aminek legfrissebb epizódja tavaly jelent meg, viszont nemrég megkaptuk az egyik korábbi rész felújított verzióját is. Egyelőre nem tudni, mikor folytatódhat ténylegesen a kaland, de az már biztos, hogy érkezik egy mobilos spin-off hozzá.

Hirdetés

A Netmarble nemrég bejelentette, hogy készítenek egy mobiljátékot a Ni no Kunihoz, ami a tervek szerint egy MMORPG lesz, és megtartja a jól megszokott, animés látványvilágot. Megtudtuk továbbá, hogy a játék közösségi rendszere egy bizonyos Kingdom funkció köré épül fel, és guildekbe tömörülve versenyezhetünk a többi játékossal. Valamint lehetőségünk lesz szellemek, úgynevezett Imazenek gyűjtögetésére és felnevelésére.

A játék Androidra és iOS-re készül, és a tervek szerint a novemberben esedékes G-Star 2019 nevű rendezvényen már meg is mutatja ezt a nagyközönségnek a Netmarble. Egyébként a stúdió korábban olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Marvel: Future Fight vagy a Lineage 2: Revolution, szóval lehet, hogy nem is lesz rossz ez az új kaland.

Ti örülnétek egy mobilos Ni no Kuninak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)