Hirdetés

Egymillió dolláros fejlesztői versenyt hirdetettek a Pokémon GO alkotói

|

Niantic egy kisebb vagyont ajánlj fel annak fejlesztőcsapatnak, akik megcsinálják a legjobb AR-játékot.

Hirdetés

A nagy sikernek örvendő mobiljátékokról híres Niantic egy nem mindennapi felhívást tett közzé a minap: egymillió dollárt nyerhetnek azok, akik a stúdió által használt motorral egy kimagasló AR-játékot tesz le az asztalra. A Niantic a Beyond Reality Developer Contest nevezetű versennyel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy az AR játékok mennyire fontos szerepet játszanak napjainkban.

 

Hirdetés

Ez nyilván egy nagyon kecsegtető lehetőség azon fejlesztők számára, akiket érdekel a videojátékoknak ez az oldala, viszont a Niantic azt külön kikötötte a versennyel kapcsolatban, hogy csak azon csapatok jelentkezhetnek, akik közül legalább öt embernek már volt dolga Java Server, vagy Unity fejlesztéssel. Azzal kapcsolatban viszont, hogy milyen játékot fejlesztenek a versenyzők, nincsen semmiféle megkötés. Előzetesen mindössze egy kipróbálható prototípust kérnek, és ezek alapján szűkítik majd le a beérkezett pályamunkák számát tízre. Ez a tíz szerencsés csapat bekerül a következő körbe, ahol már a kapott motorral kell elkészíteniük magát a játékukat. Erre mindössze három hónapjuk lesz, hiszen a San Franciscó-i Demo Day-en kell majd bemutatniuk a kész alkotásukat.

"Mi egy elég tág értelmezésben kezeljük a játékokat. Szóval ha nektek van egy jó ötletetek arra, hogy hogyan tudnátok összekapcsolni magát a játékot a fizikai aktivitással, az utazással, vagy akár a bevásárlással, akkor ez a felhívás nektek szól"

− nyilatkozta a stúdió. Ha éreztek magatokban késztetés arra, hogy ti is elkészítsetek egy AR-játékot a fenti kritériumok alapján, akkor ne habozzatok, és jelentkezzetek ezen az oldalon, és ha további kérdéseitek van a felhívással kapcsolatban, azokat itt tehetitek majd fel: devcontest@nianticlabs.com.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)