Hirdetés

Nickelodeon Kart Racers és még 13 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Nickelodeon karaktereivel versenyezhetünk, Final Fantasyvel nosztalgiázhatunk, és új játékban találkozhatunk Om Nommal, a Cut the Rope figurájával.

Hirdetés

Ha olyan országban élnénk, ahol futtatják mobiljátékok nyilvános tesztelését, már arról írnánk, hogy elérhetővé vált az Apex Legends Mobile, de most inkább csak azt jelezzük, hogy a kanyarban van a megjelenés, aki mobilon akar a battle royale FPS-sel játszani, annak már nem sokáig kell türelemmel lennie. Az időt az alábbi játékokkal például kiválóan el lehet majd ütni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Nickelodeon Kart Racers Game (iOS, Android) - ingyenes

Spongyabob, a Tini Nindzsa Teknőcök, Aang és sok más Nickelodeon karakter esik egymásnak a Nickelodeon Kart Racersben, aminek egy variációja most már mobilokon is játszható. A kartokat folyamatosan fejleszthetjük, új pályákat oldhatunk fel, és mások ellen ranglistákon versenyezhetünk.

További mobiljáték megjelenések

Bulbs 2.0 (iOS, Android) - ingyenes

Chrono Legacy (iOS, Android) - ingyenes

Crystal Soul Card Battle (iOS, Android) - ingyenes

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cut the Rope: Blast (iOS, Android) - ingyenes

Dreamy Clover Town (iOS, Android) - ingyenes

EDENS ZERO Pocket Galaxy (iOS, Android) - ingyenes

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)