Hirdetés

Már egy perc alapján is lenyűgöző ez a mobiljáték

|

Nem túl akciódús a Square Enix által közzétett videó, de azért jól bemutatja, milyen jellegű kalandra számíthatunk a Nier Reincarnationtől.

Hirdetés

Március végén derült ki, hogy a NieR Replicant Remaster mellett egy mobilos cím is érkezik a szériához, ami elvileg egy free-to-play, viszont mikrotranzakciókkal operáló alkotás lesz. Azt még egyelőre nem tudni, mikor érkezhet meg az Androidra és iOS-re készülő játék, de már most megnézhetjük a játékmenetét.

Hirdetés

A Square Enix egy közel kétperces videóban mutatta be nekünk ezt. A trailerben ugyan nem történik túl sok izgalmas dolog, de azért ad egy kis ízelítőt például a játék látványvilágából, valamint az irányításból is. Egyébként ezt is Yoko Taro rendezi, szóval a sorozat rajongóinak valószínűleg érdemes lesz majd egy pillantást vetnie rá, ha egyszer megjelenik.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)