Hirdetés

Night in the Woods és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Bejelentése után 4 évvel megérkezett a Night in the Woods mobilokra.

Hirdetés

Miután 2017-es megjelenését követően egy rakás díjra jelölték és néhányat meg is nyert, illetve magas értékelésekkel díjazta a szakma, most újabb platformot készül meghódítani a Night in the Woods. Emellett érkezett még a héten egy újabb Final Fantasy remaster és néhány egyéb érdekesség is, alább mindet megtaláljátok, ami említésre érdemes.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Night in the Woods (iOS) - 2290 Ft

A Night in the Woods főszereplője egy fiatal lány, Mae, aki, miután tanulmányai idő előtt véget érnek, visszatér szülővárosába, hogy felvegye a kapcsolatot régi barátaival, és folytassa céltalan életét. A barátok azonban felnőttek, megváltoztak, és az otthon sem olyan már, mint régen. A kalandjátékban előtérbe kerülnek a mentális betegségek, a depresszió, társadalmi problémák, és összességében is a narratíva kapja a hangsúlyt, nem a játékmenet, de aki erre fogékony, mindenképp tegyen vele egy próbát.

További mobiljáték megjelenések

Battleship Apollo (iOS, Android) - ingyenes

Blon (iOS, Android) - ingyenes

Dizzy Dwarves (iOS, Android) - ingyenes

EmotiBalls (iOS) - ingyenes

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)