Hirdetés

Ninja bekerül az internet „kedvenc” mobiljátékába

|

Ezért a Raid: Shadow Legends hírért ugyan nem fizetett a Raid: Shadow Legends, de nem lepődnénk meg, ha a következő 10 percben kapnánk egy ajánlatot.

Hirdetés

Hallottatok már arról a kiváló mobilos MMO RPG PVE PVP FPS TPS RTS játékról, amit már a PC-den is játszhatsz a világ minden országából és nagyjából 3 másodperc alatt találhatsz hozzá egy kódot, ami ad neked 2500 kristályt és 3 csodálatosan alulöltözött, véletlenül sem Unity assetekből összerakott karaktert?

Ha nem, akkor nézz rá a Raid: Shadow Legendsre, hiszen már a nagymamád kedvenc csontkovácsa is ezt játssza munka közben. Kilencből tíz YouTube-reklám ezt ajánlja.

Hirdetés

Oké, szerencsére egyre kevesebbet hallani már erről a huszadrangú Summoner's War klónról, de nem lennénk meglepődve, ha most új lendületet kapna. A fejlesztők leszerződtek ugyanis Ninjával egy vendégszereplés erejére, mivel a népszerű streamer egy játszható karakterként fog felbukkanni az alkalmazásban.

A karakter ingyenesen behúzható lesz mindenki számára a következő három hónapban. Annyi lesz a dolgunk, hogy a július 16-tól kezdődő promóciós időszak 90 napja során legalább 7 napon be kell jelentkeznünk. A fejlesztők egy képet is megosztottak Ninja fantasy verziójáról.

A karakter érkezésének ünneplése gyanánt Ninja július 19-én streamelni is fogja ezt az interaktív terméket, mivel imádja a fantasy szerepjátékokat, és végtelenül büszke a játékbeli alakjára.

Remélhetőleg azt is megmagyarázza majd, hogy mit fog kezdeni azzal az egy darab szárnyával, amit ráköptek a jobb vállára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)