Hirdetés

Nintendo - a DeNA segítségével érkeznek az új mobiljátékok

|

A Nintendo bejelentette, hogy partnerséget kötött a DeNA mobilfejlesztő vállalattal. Vagyis jöhetnek a Nintendo mobiljátékok.

Hirdetés

A Nintendo remek hónapot tudhat maga mögött, már ha a konzolpiac februári alakulását vesszük figyelembe. Most viszont úgy tűnik, hogy a mobiljátékok frontján is szeretnének megerősödni, ennek érdekében pedig összefogtak a DeNA mobilóriással, hogy új, eddig még nem látott játékokkal kényeztessék a mobilosokat. Vagyis elvileg jöhet a telefonos Mario és Zelda, meg minden, ami a Nintendo univerzumba belefér. És ami még fontosabb, ezek új címek lesznek.

Természetesen a régi címeket sem hagyják támogatottság nélkül, de az elsődleges céljuk az új, eredeti játékok fejlesztése, kizárólag okostelefonokra. Mindemellett egy olyan tagsági szolgáltatást is kidolgoznak, ami áthidalja az okoskészülékek, az asztali és a 3DS konzolok közötti szakadékot. 

"Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű játékokat tudjuk kifejleszteni ezen a partnerségen keresztül, kizárólag új, eddig még nem látott címeket fogunk készíteni, teljesen okoskészülékekre optimalizálva őket. A felhasználók egyetlen egy, más konzolunkról átportolt játékot sem fognak kézhez kapni.", áll a Nintendo által kiadott közleményben. Kíváncsian várjuk, mit hoz össze a két vállalat, nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)