Hirdetés

Hamarosan mobilokra költözik Dr. Mario

|

Nemsokára mobilokon is praktizálhatunk az orvosi képesítéssel nem rendelkező vízvezetékszerelő legújabb kalandjában.

Hirdetés

Bár sosem volt annyira népszerű, mint a karaktert szerepeltető platformerek, a főleg logikai feladványok megoldására fókuszáló Dr. Mario mindig is közkedvelt volt a Nintendo rajongók körében, így nem meglepő, hogy hamarosan ismét találkozhatunk vele.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a Dr. Mario World névre keresztelt folytatás valamikor nyáron fog megjelenni iOS és Android eszközökre és míg maga a játék ingyenes, találkozhatunk majd játékon belüli várárlási lehetőségekkel (nem túl meglepő módon). A játékot a Nintendo nem egyedül fejleszti, hanem a mobiljátékokra szakosodott Line és NHN Entertainment cégekkel közösen.

Egyébként az eredeti Dr. Mario leginkább a Tetrishez volt hasonlítható, nyilván kicsit összetettebb szabályokkal, szóval tényleg nagyon adja magát egy mobilváltozat és igazából meglepő, hogy csak mostanában merült fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)