Hirdetés

A Nintendo mobilra viszi a The Legend of Zelda sorozatot

|

A japán játékóriás tovább terjeszkedne a mobilos részlegben, és úgy tűnik, hogy hamarosan kedvenc kalandorunk is a zsebünkben lehet majd.

Hirdetés

A The Wall Street Journal (meg nem erősített) jelentése szerint a Nintendo a mobil piacra vinné Linket és a hercegnőt egy The Legend of Zelda játékkal. Azt nem tudni, hogy egy portról vagy egy új megközelítésről van szó (mint ahogy az a Super Mario Run esetében történt).

A WSJ szerint ez lesz a következő lépése a Nintendo mobilos terveinek. A játék a hírek szerint az Animal Crossing mobilos változatát követné, aminek megjelenése 2017. második felében lenne esedékes. A Wall Street Journal hozzátette, hogy a megjelenési dátum még változhat.

Egyelőre sem a Nintendo, sem annak mobilos cége, a DeNA nem erősítették meg a WSJ jelentését. A hírek szerint a Pokémon Company is dolgozik egy új kártyajáték alkalmazáson, de ezzel kapcsolatban sem hajlandóak nyilatkozni.

Kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk. Jó eséllyel egy új játékról lesz szó a Zelda kapcsán, és ha a Nintendo nem akarja ismételni magát, akkor az már nem lehet futós platformer (Super Mario Run) vagy szörny gyűjtögetős RPG (Fire Emblem Heroes) sem. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)