Hirdetés

Oceanhorn: Chronos Dungeon és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy érdekes spin-offal bővült a héten az Apple Arcade kínálata.

Hirdetés

A két ünnep között sem az App Store-t, sem a Google Play Áruházat nem árasztották el az újdonságok, nem is tudtunk egy listára valót összegyűjteni, de most már jobb a helyzet, kezdenek ébredezni a mobilos fejlesztők. Az Apple Arcade kínálata is bővült egy játékkal (aminek ugye a MacOS-esek és az Apple TV-sek is örülhetnek egyébként), de jött még pár érdekesség, alább megtaláljátok a listát!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Hello Guest (iOS) - ingyenes

A Hello Neighbor sorozathoz tartozó Hello Guestben egy elhagyott vidámpark biztonsági őrét irányítjuk, akit egy bizarr lény üldöz. Feladatunk életünk kockáztatásával megvédeni a parkot a vandáloktól és egyéb veszélyektől. Ez egyébként a Hello Neighbor 2 pre-alpha változata, ami ízelítőt ad a teljes játék játékmenetéből.

Oceanhorn: Chronos Dungeon (Apple Arcade)

Az Oceanhorn sorozat játékai azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy lenyűgözőek, kidolgozottak, és több mint tíz órányi sztoriközpontú kalandozást kínálnak - lényegében konzolközeli minőséget adnak mobilokon. Az új rész egy kicsit más, mivel a fejlesztők a pixel art látvány mellett döntöttek, és egy mindenki számára befogadható, akár négy fővel kooperatívan játszható dungeon crawlert készítettek, ami azoknak is szól, akiknek az eddigi játékok játékmenete nem nyerte el a tetszését.

További mobiljátékokért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)