Hirdetés

Offroad Unchained és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Red Bull egy izgalmas versenyjátékot hozott nekünk, és akinek kimaradt az Ace Attorney sorozat, több részt pótolhat egyben.

Hirdetés

Nagyjából rendszeresen frissül a Netflix és mostanában valamivel ritkábban, de bővülget az Apple Arcade játékkínálata, hetente érkezik egy új ACA NEOGEO játék, és még ezek mellett is rengeteg érdekes újdonság bukkan fel az App Store-ban - nem panaszodhatunk a kínálat mérete miatt. A minőség más kérdés, viszont az alább felsorolt újdonságok mind jónak tűnnek, nézzetek körül közöttük, hátha megtaláljátok az új időkitöltőtöket / időrablótokat.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Offroad Unchained (iOS, Android) - ingyenes

A Red Bull által kiadott játékban valós idejű többjátékos versenyeken, offroad pályákon versenyezhetünk, driftelgethetünk, ugrathatunk, és próbálhatunk meg az élre törni. Autóinkat fejleszthetjük és testreszabhatjuk, barátainkkal csapatban is küzdhetünk a dicsőségért. Olyan sztárok tanítanak nekünk trükköket, mint Nasser Al-Attiyah, Sebastien Loeb vagy Carlos Sainz.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Abandon Ship (iOS, Android) - 3790 Ft

Ace Attorney Trilogy (iOS, Android) - 10490 Ft / 8690 Ft

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Aeon of Warfare (iOS, Android) - ingyenes

Artery Gear: Fusion (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)