Hirdetés

One Escape és még 5 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Ismét egy kevésbé mozgalmas hét, de legalább jött egy Bratz játék is!

Hirdetés

Van néhány gyerekjáték, aminek láttán csak fogjuk a fejünket, keressük az értelmüket, létjogosultságukat, elgondolkozunk azon, hasznosak-e vajon a gyermekeink számára, és néha még azon is eltöprengünk, vajon jó példát mutatnak-e nekik. A Bratz-babák is ilyenek, volt is miattuk botrány elég (egyebek mellett túlszexualizáltság vádja miatt), de a gyártó MGA Entertainmentet ez nem roppantotta meg.

A 20 éve aktív franchise most egy mobiljátékkal bővült, ezt is megtaláljátok az alábbi listán, de persze akad még néhány érdekesség, főleg a One Escape! című alkotást ajánljuk figyelmetekbe! 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

One Escape! (iOS, Android) - 1090 Ft / 899 Ft

A One Escape!-ben kigyúrt, embertestű állatokat irányítva kell kijutnunk egy börtönből. A három főszereplő egy félresikerült bankrablás következtében került be, de nyilván nem szeretnének maradni, mi pedig 60 pályán keresztül segíthetjük szökésüket. Ha nem mobilon játszanátok vele, megtalálhatjátok Xbox, PlayStation konzolokon és Switchen is.

További mobiljáték megjelenések

Bratz Total Fashion Makeover (iOS, Android) - ingyenes

Eastern Market Murder (iOS, Android) - 1090 Ft / 1190 Ft

Golf Impact - World Tour (iOS, Android) - ingyenes

Knights of San Francisco (iOS, Android) - 1090 Ft / 790 Ft

Woven Pocket Edition (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)