Hirdetés

Overboard! és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Sorcery és a 80 Days készítői egy izgalmas új játékkal jelentkeztek.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei nyáron azért lehet majd erre-arra menni, és ha épp nem akarunk a vízparton gyönyörködni a látványban, egy mobiljáték segíthet elütni az időt.

A fejlesztők is tudják, hogy szívesen nyúlunk telefonjainkhoz, úgyhogy a nyár első hetén is érkeztek újdonságok, amik közül az Overboard! a legizgalmasabb, de a továbbiakban sok mást is ajánlunk még, görgessetek, lapozzatok. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Overboard! (iOS) - 2290 Ft

Az inkle fejlesztőcsapat olyan fantasztikus játékokat szállított nekünk a múltban, mint a Sorcery-sorozat vagy a 80 Days. Új játékukban 1935-ben járunk, az SS Hook hajón gyilkosság történik, azonban nem azt kell nyomoznunk, hogy ki a tettes, hiszen ezt tudjuk: mi vagyunk. Célunk megúszni, újabb és újabb végigjátszások során tökéletesíteni módszerünket, kitalálni, ki barát, ki ellenség.

További mobiljáték megjelenések

Catopia: Rush (iOS, Android) - ingyenes

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hellrule (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)