Hirdetés

Ebbe a kínai Overwatch-klónba még Rambo is belefért

|

Azt hinnéd, hogy Kínának éppen elég egy márkanevet lemásolnia, de itt van minden a Star Wars-tól a Kung Fu Pandáig.

Hirdetés

Volt már néhány játék, ami megpróbálta az Overwatch sikerét meglovagolni, de ez most mindennél vadabb. A játék címe Hero Mission, és egy kínai cég munkássága. Egy mobilos FPS-ről van szó, ami mindenféle maszatolás nélkül másolja az Overwatch karaktereit és térképeit.

A pályák tekintetében olyan szinten szemérmetlenek, hogy szinte pixelre pontosan készítették el például a Temple of Anubist. Annyira azért vették a fáradságot, hogy a karaktereket picit átrajzolták, de még így is rá lehet ismerni a Blizzard hőseire. Egy 25 perces játékmenet anyagban láthatjátok, hogy hogyan is működik az egész.

A legviccesebb része, hogy nem az Overwatch az egyetlen, aminek lenyúlták a dizájnját. A karakter skinek között felbukkan Rambo, Ezio Auditore, a Kung Fu Panda, és még egy Star Wars rohamosztagos is.

Az pedig csak extra hab a tortán, hogy a PC Master Race Hanzo akár a jövőbeli Oliver Queen is lehetne. A lenti galériában végignézhetitek a játék karaktereit, akiken pimpeltek egy kicsit itt-ott, de azért a szakavatott szem nem fog átsiklani a pofátlan másolás árulkodó jelei felett.

A legszomorúbb az egészben, hogy egyébként biztosan több ezren fogják kipróbálni, kimondottan azért, mert egy Overwatch klón mobilokra. Akit még jobban érdekel a cucc, az itt találja a játék hivatalos oldalát

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)