Hirdetés

Hello Kitty beköszön a Pac-Man világába

|

A Pac-Man mobiljáték legújabb frissítésével érkezik a Hello Kitty esemény, és valahol felsír egy-két rajongó.

Hirdetés

A Bandai Namco hivatalosan bejelentette, hogy a mobilos platformokra készült Pac-Man játékhoz különleges limitált tartalom érkezik, ez pedig nem más, mint a Hello Kitty ♥ Pac-Man.

Hirdetés

A frissítés speciális Hello Kitty teémájú pályákkal és testreszabható szellemekkel bővíti az alapjátékot. Azt viszont fontos tudni, hogy csak egy időszakos eseményről van szó, ugyanis a crossover tartalom csak augusztus 19-ig lesz elérhető. A Hello Kitty ♥ Pac-Man megjelenés örömére a Bandai Namco különleges merch termékekkel is készül a napokban zajló San Diego Comic Conra, pólókat, zoknikat és egyéb apróságokat is lehet majd venni.

A Pac-Man játékot és a Hello Kitty eseményt ti is ki tudjátok próbálni, ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházakon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)