Hirdetés

Társasjátékoznál, de nincs kivel? Ez a magyar fejlesztésű app majd segít!

|

A Pakli névre keresztelt közösségi alkalmazással könnyen szervezhetsz majd társasjátékos bulikat, vagy csatlakozhatsz be másokhoz játszani.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre többen fedezik fel maguknak a társasjátékozást, és nálunk is rengeteg doboz áll a polcon, de nagyon ritkán tudunk kipakolni az asztalra, mert egyszerűen lehetetlen olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó lenne.

Hirdetés

A Pakli célja pont az, hogy könnyűvé tegye az ilyen programok szervezését, és új emberekkel valamint új játékokkal ismertesse meg azokat, akik nyitottak a közösségi játékra. Az alkalmazásban létrehozhatunk közösségi vagy privát eseményeket, kereshetünk azokra hely és idő szerint, és meghívhatjuk a barátainkat is. A srácok Kickstarteren szeretnék összegyűjteni az induláshoz szükséges pénzt, ha pedig sikerül a szükségesnél többet is összekalapozni, akkor webshoppal, fórumokkal, sőt, beépített csere-bere opcióval is bővítik az alkalmazást.

Ha szeretnétek többet tudni az alkalmazásról, vagy támogatnátok a fejlesztést, akkor nézzetek szét a Kickstarter oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)