Hirdetés

Papers, Please és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Megérkezett a fantasztikus Papers, Please mobilos változata, most már tényleg próbáljátok ki!

Hirdetés

Nem ez volt a játékipar legmozgalmasabb hete, a mobiljátékok készítői is pihentek, így az átlagosnál lényegesen kevesebb említésre méltó újdonság érkezett. Azért a Papers, Please mobilos változata megjelenésének nagyon örülünk, ahogy annak is, hogy új játékkal szolgált az Annapurna Interactive a mobilos játékosoknak - a Hindsightra szintén vessetek egy pillantást.

Most azonban következzen az e heti, rövid lista.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Papers, Please (iOS, Android) - 1990 Ft / 1899 Ft

Számos díjat magáénak tudhat a 2013-ban megjelent Papers, Please, amelyben egy határőrt alakítunk, aki Arstotzka és Kolechia határán, Grestinben teljesít szolgálatot. Rajtunk múlik, kit engedünk át a város egyik feléből a másikba, dokumentumok és a rendelkezésünkre álló információk segítségével kell döntést hoznunk, hogy eljussunk a 20 lehetséges befejezés valamelyikéhez.

További mobiljáték megjelenések

Amazing Bomberman (Apple Arcade)

Archaica: The Path of Light (iOS) - 1290 Ft

Cueist 2 (iOS) - 1290 Ft

Dexter Stardust (iOS) - 1990 Ft

Hindsight Game (iOS) - 1990 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)