Hirdetés

A PC World és egy kínai hamisítvány-piac esete

|

A magyar PC World körülnézett Sanghajban egy kínai piacon, és nem meglepő dolgokat találtak: érdekes nevű Samsung Galaxy táblagép, olcsó 2 terás USB, ismeretlen iPhone és alkudozás a köbön!

Hirdetés

Hatalmas piaca van a kínai hamisítványoknak, ez eddig sem volt kétséges, viszont a magyar PC World beszámolója alapján Shanghai-ban már a következő szinten folyik a biznisz. 

A kifejezetten a turisták becsábítására szakosodott hamisítvány-piac egy hatalmas aluljáróban kapott helyet, ahol elsősorban a nyugaton népszerű márkák másolatait próbálják rásózni a betérőkre potom áron. Akad itt 2 TB-os USB-kulcs az itthoni ár töredékéért, olyan Samsung Galaxy táblagép, amely ilyen néven sosem jelent meg, de mindenképpen érdemel egy szót az iPhone S készülék is, amiről nem tudni, hogy pontosan melyik verzió. Talán nem is számít. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a PC World milyen élményekkel gazdagodott a hamisítvány-piacon, akkor ne habozzatok elolvasni a részletes beszámolójukat, nagyon megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)