Hirdetés

Végre iOS-en is elérhető PewDiePie letiltott játéka

|

A Poopdie témáját tekintve annyira nem meglepő, hogy az Apple első körben elutasította a játék feltöltését, de a közösség kérése és az első tesztek elolvasása után végül engedélyezték az App Store-ba felkerülést.

Hirdetés

A PewDiePie nevével fémjelzett dungeon crawler eredetileg csak a Google Playen keresztül volt elérhető, mert az Apple nem engedélyezte a Poopdie feltöltését az App Store-ba. Az Apple korábban azért utasította el a játékot, mert az, ahogy ők fogalmaztak,

durva képi világot, hanghatásokat tartalmazott, melyek undort válthatnak ki a felhasználókból.

Hirdetés

Persze az ítélet komoly tiltakozást váltott ki PewDiePie rajongóiból. A látható igény és a játékról időközben megjelent cikkek idővel meggyőzték az Apple-t arról, hogy egy vállalható címről van szó, attól függetlenül is, hogy a tematikája nem kifejezetten óvatos.

A változásnak köszönhetően a PewDie poopcraftolós dungeon crawlerje (igen, ez egy olyan mondat, amivel a játékmenet tökéletesen leírható) már ingyenesen letölthető iOS-es és androidos készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)