Hirdetés

Phantasy Star Online 2 - jövő évtől Európában

|

Délelőtt még csak egy pletyka volt, délután már a hivatalos bejelentés is megtörtént. A Phantasy Star Online 2 jövő év elejétől már nálunk is játszható lesz.

Hirdetés

A PSO World rajongói oldal tette ki azt a közleményt miszerint a Phantasy Star Online 2 jövő évtől Észak-Amerikában és Európában is játszható lesz. Pár órával később megjött a hivatalos bejelentés, és a hozzá való videó.

A PSO 2 egy ingyenesen játszható akció-MMORPG mely magán hordozza a japán stílusjegyeket, így aki ezt nem bírja, az forduljon el, mert itt bizony hosszú fülek és nagy szemek fordulnak majd felénk. Részletes karaktergenerálás, véletlenszerű dungeonok, real-time harcrendszer jellemzi a játékot, ezek pedig egy egyedi sci-fi világban lesznek tálalva.

A Phantasy Star Online 2 PC, PS Vita, iOS és Android platformokra jelenik meg jövő év elején. Én már nagyon várom az európai megjelenést, és nektek mi a véleményetek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)