Hirdetés

Pine Tar Poker és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Karácsony hetére is jutott néhány utolsó pillanatos mobilos újdonság.

Hirdetés

Bár a Vampire Survivorsnél jobb tele hassal tespedős játék nem igazán kell az idei évre, azért nyitottak vagyunk most is az olyan újdonságokra, amik segíthetnek kikapcsolódni a családlátogatások és nagy zabálások közötti rövid szünetekben. Természetesen a fejlesztők is pihenni mentek, de néhányan úgy érezték, még gyorsan ki kell adniuk idén újdonságaikat. Nekik köszönhetően állt össze az alábbi lista, reméljük, találtok rajta valami izgalmasat.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Pine Tar Poker (iOS, Android) - 1690 Ft / 1499 Ft

A Pine Tar Poker nem egy hagyományos, hétköznapi pókerjáték, feladatunk ugyanis az, hogy adott szetteket rakjunk ki - egy kicsit úgy, mint a Yahtzee-ban. Siker esetén pénzt gyűjtünk, amiből aztán hasznos dolgokat vásárolhatunk. Az alábbi videó, bár rövid és pörgős, talán jobban megmutatja, mint ahogy azt írásban el lehet magyarázni, nézzétek meg, és döntsétek el, adtok-e egy esélyt neki.

További mobiljáték megjelenések

Crush the Monsters: Cannon Game (iOS, Android) - ingyenes

Epic Battle Fantasy 5: RPG (iOS, Android) - ingyenes

Hover League (iOS, Android) - ingyenes

Rage Night (iOS) - ingyenes

Train Simulator PRO USA (iOS, Android) - ingyenes

2020 SUPER BASEBALL ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1690 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)