Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - Crazy Dave és az időutazás

|

A növényes-zombis tower defense móka időutazással megbolondított második részéről maguk a készítők mesélnek nekünk.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies 2-ről már 2010-ben hallhattunk, a megjelenés viszont csak idén esedékes, pontosabban Ausztráliában és Új-Zélandon már elérhető a móka egy lazább változata.

Bevallom, nekem eddig kimaradt a Plants vs. Zombies, valamiért sosem kerültünk közelebbi viszonyba. Most viszont a hír apropóján kipróbáltam az első részt, és valóban, remek szórakozást nyújt, úgyhogy már értem, miért kedvelik több millióan a növények és zombik soha véget nem érő harcát. Egy szó, mint száz, ezúttal a második részről mesélnek a készítők, figyelmesebbek pedig néhány játékmenet részletet is elcsíphetnek.

A Plants vs. Zombies 2-ben Crazy Dave egy Penny nevű időgéppel fog utazgatni, és harcolni a különböző korú és állagú zombik ellen, persze a mi hathatós segítségünkkel. A játék teljesen ingyenes lesz iOS rendszerekre, egy Plants vs Zombies 2 PC-s változatra viszont várnunk kell majd, hasonlóan a megjelenésre is, melyről pontos infókat még nem közöltek, de a fejlesztői naplósorozat elindítása mindenképp bizakodásra adhat okot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)