Hirdetés

Plants vs Zombies 2 - októberben Androidos megjelenés?

|

A Plants vs. Zombies 2: It's About Time olyan játék, ami nem csak az Apple tulajdonosokat illeti meg, ebben egyetérthetünk. Végre van hír arról, hogy Androidra is érkezik a folytatás.

Hirdetés

Amikor a Plants vs. Zombies 2 megjelenés kapcsán mindenki azon feszengett, hogy mikor jöhet végre az Android verzió, akkor annyi volt az ígéret, hogy nem kell sokat várni. Most végre megint van valami hír.

Éppen én voltam az a szerencsés, aki a Plants vs Zombies 2 teszt sorait gépelhette, és bár nem voltam elájulva a folytatástól (az első részt pedig még mákdarálóra is megvettem, akkora kedvenc), azért abban biztos vagyok, hogy ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Ráadásul ingyen. Bár Androidon nem ismeretlen ez a kifejezés, de most úgy értem, hogy legálisan ingyen.

Bárhogy is, most a Polygon EA közeli forrása azt állítja, hogy már októberben érkezik majd a Plants vs. Zombies 2: It's About Time Android formában, amire elég nagy igény van, hiszen már csak iOS-re 25 millió alkalommal sikerült leszedni a játékot, még lehetne kicsit növelni ezt a remek eredményt, ha van kedve hozzá az EA-nak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)