Hirdetés

Plants vs. Zombies 3 - néhányan már tesztelhetik

|

Ugyan a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3-ról még semmi hír nincs, a fő szálon mozgolódást látni.

Hirdetés

Még az E3 előtt kiadott pénzügyi jelentésből kiderült, hogy az EA valószínűleg idén, de legkésőbb 2020. március végéig kiad egy új, nagy költségvetésű Plants vs. Zombiest és egy új Need for Speed játékot is. Egyikről sem tudunk semmi többet, de előbbi várhatóan a Garden Warfare szériát viszi majd tovább.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies 3 azonban egy mobiljáték lesz, melynek pre-alfa változata az Egyesült Államok Google Play Áruházában ma vált elérhetővé. Ha a világ más pontjairól próbáljuk megnyitni az adatlapot, hibaüzenetet kapunk, viszont az USA lakói letölthetik a félkész játékot. A képek és a leírás is hangsúlyozza, hogy ez még messze nem a végleges változat, és egyelőre a harc kapcsán szeretnének visszajelzéseket kapni, melyek segítségével finomhangolják a növényeket és a zombikat is.

Várjuk, hogy nálunk is elérhető legyen, de azt még jobban, hogy a Garden Warfare 3-at bemutassák. Szerintetek kell egyáltalán egy újabb mobilos PvZ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)