Hirdetés

Újabb országokban tesztelhetik a Plants vs. Zombies 3-at

|

A Plants vs. Zombies franchise legújabb epizódja már az egyik szomszédunkban is elérhető.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3-at már megkaptuk álruhában (ez volt a Battle for Neighborville), a franchise fő szálának következő epizódját viszont csak néhány szerencsés próblgathatta korábban az Egyesült Államokban. Valószínűleg a globális megjelenés sincs már messze, ugyanis a mobilos folytatás most megérkezett pár további országba tesztelésre.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies csapat egyik tagja árulta el az EA fórumán, hogy a Plants vs. Zombies 3 Pre-Alpha változata már elérhetővé vált Írországban, Romániában és a Fülöp-szigeteken is, hogy még több felhasználó segíthessen a fejlesztőknek a visszajelzéseikkel formálni a játékot. A poszt szerint a PvZ 3 Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető (már persze az említett országokban) és hamarosan további régiókra is kiterjesztik majd az úgynevezett "soft launchot". 

A gyakran ismételt kérdések között az is megtalálható, hogy az androidosoknak legalább egy Galaxy S6-ossal és KitKat 4.4-es szoftverrel kell rendelkezniük, míg az Apple-tulajdonosoknál az iPhone 6S és az iOS 13.1 megléte a minimum. Ha Romániában éltek, mindenképp meséljétek el kommentben, hogy milyen a játék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)