Hirdetés

Ennél arcátlanabb PUBG klónt még nem láttunk

|

A készítők biztosra mentek, hogy minden Google-keresés megtalálja őket, mikor Player Unknown Fortnite Battlegrounds Royal pubGO-nak nevezték el a játékukat.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds sikerét már néhány AAA projekt is megpróbálta meglovagolni, de ahogy az várható, az eredeti ötleteket nem túl nagy arányban felmutató mobilos piacon tömegével jelentek meg a különböző klónok. De annyira talán egyik csapat sem volt cinikus a játéka készítésekor, mint a SMRT Games - 3D Online Game Studio.

Hirdetés

A játékuk címadásakor nem csak a PUBG-vel kapcsolatos keresőkifejezéseket fedték le, hanem még a műfaj másik népszerű alkotását, a Fortnite-ot is bedobták, így a Player Unknown Fortnite Battlegrounds Royal pubGO neved adták a battle royale műfajt erősítő alkotásuknak. Természetesen a játék tört angollal készült leírásába is minél több olyan szót próbáltak belezsúfolni, amire a játékosok rákereshetnek a műfaj kapcsán és naná, hogy az ikonjuk is így néz ki:

A valószínűleg néhány jogsértést elkövető Player Unknown Fortnite Battlegrounds Royal pubGO-ban készítői egyébként amellett, hogy a barátainkkal is játszhatunk és könnyen irányíthatjuk a lövöldét, azt is ígérik, hogy semmi lagot nem fogunk tapasztalni, ami azért valljuk be, merész vállalás. De legalább ők nem tettek Minecraft-karaktereket a PUBG-klónjukba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)