Hirdetés

PlayStation 4 - a legtöbb játék Vitán is játszható lesz

|

A Sony új konzoljára készülő minden játéknak támogatnia kell a Remote Play funkciót (néhány kivételtől eltekintve).

Hirdetés

Miután a Microsoft már ki sem lát a rájuk dobott kövek alól, a Sony konzoljáról ismét egy olyan dolgot tudhattunk meg, ami felhasználói szempontból mindenképp elfogadható.

A Eurogamernek egy megbízható forrás elárulta, hogy a Sony kötelezővé teszi a fejlesztők számára a Gaikai technológiáját használó Remote Play engedélyezését, melynek következtében majdnem minden PlayStation 4-es játékkal játszhatunk a PlayStation Vitán. Ennek fetétele, hogy a két eszköz ugyanazon hálózatra legyen csatlakoztatva. A szabály alól kivételt képeznek azon alkalmazások, melyek a PlayStation Eye kameráját használják. Az információt Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke is megerősítette Twitteren keresztül. Ha valakinek, akkor neki lehet hinni.

Címkék: #pletyka #sony
Platformok: PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)