Hirdetés

Új címeket jelentettek be PS3-ra, PS4-re és Vitára

|

Két újabb játékot jelentettek be PlayStation 4-re, ám a PS3 és a Vita sem pihen, és a PlayStation Network is kap új címeket.

Hirdetés

A Sony megerősítette, hogy a free-to-play FPS, a Blacklight: Retribution és a Primal Carnage Genesis is megjelennek PS 4-re. A Zombie Studios és a Lukewarm Media játékai a korábban bejelentett The Witness mellett az elsők a magánkiadású PlayStation 4 játékok között.

Mindeközben a Sony arról is hírt adott, hogy a Divekick és a Spelunky című játékokat kihozzák PlayStation 3-ra és PlayStation Vita kézikonzolra, plusz a Metrico című innovatív játékot Vita exkluzívként jelentetik meg, ráadásul a Limbo is landol a Vitán.

Szedjük össze tehát a korábban bejelentett címekkel együtt, mi a PlayStation Networkre költöző játékok teljes listája: Metrico, Spelunky, Divekick, Limbo, Sportsfriends, Guacamelee!, Dragon Fantasy Book Two, Ibb & Obb, Hotline Miami, Luftrausers, Velocity Ultra, Thomas Was Alone, Zombie Tycoon 2: Brainhov's Revenge. Nem rossz mennyiség, néhány kifejezetten jó címmel, van mit várni idén.

Címkék: #gdc 2013
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)