Hirdetés

Így kell megkínozni egy PS Vita képernyőt - videó

|

Az alábbi, brutális felvételek során egyetlen PS Vita kijelző sem sérült meg. Na jó, egy. De a kínzás már önmagában is végigfuttatja az ember hátán a hideget.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én elég kényes vagyok a cuccaimra. Nehezen bírom nézni, ha valaki hanyagul tárolja a táblagépet, okostelefont vagy handheld konzolt, de ha bántanak egy kütyüt, azt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni. Nekem a tárgykínzás olyan, mint az állatkínzás másnak, attól is rosszul vagyok, ha gitárt vernek szét a színpadon egy koncert végén. Ennyit rólam.

A japán Hori PlayStation Vita képernyővédőt reklámoz az alábbi videóban, a régi mosópor reklámok experimentális (tudós kimossa anyunak az ételfoltos pulcsit, anyu boldog, mert látja, hogy laboratóriumi körülmények között is tiszta, tudós hitelt érdemlően bólogat) jellege mentén nekiállnak kínozni a Vita kijelzőjét. Karcolás, súrolás, ütögetés - a hideg futkos az ember hátán, de a védőfólia jól vizsgázik. Persze azért a végén csak megmutatják, hogy milyen az élet védelem nélkül - egy kefével. Mert az életszerű.

Hatásos termékbemutató vagy értelmetlen termékkínzás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)