Hirdetés

Pletyka: Tavasszal debütál az iPad 3?

|

A Bloomberg értesülései szerint az Apple már márciusban bemutatja legújabb fejlesztését, az iPad 3-at!

Hirdetés

Az ominózus pénzügyi magazin hírszerzői minden kétséget kizáróan tudni vélik, hogy az Apple márciusban piacra kívánja dobni harmadik generációs táblagépét.

Az eszköz kedvelői hamarosan mélyebben is tárcájukba nyúlhatnak majd, hiszen a legtöbb forrás tanúbizonysága szerint az Apple nagyobb felbontású képernyővel, erősebb -négymagos -  processzorral és gyorsabb vezeték nélküli hálózatokkal kívánja növelni terméke minőségét. A Bloomberg munkatársai nem voltak restek és kiderítették, hogy az iPad 3 rendelkezik majd az ún. LTE (long-term evolution) támogatásával is, melynek hála adatainkat gyorsabban érhetjük el.

A cég még nem kommentálta a feltevéseket, de ha a felvázolt pletyka igaznak bizonyul, akkor joggal karikázhatjuk be naptárunkban a márciusi hónapot és örömmel konstatálhatjuk: nem esett messze az iPad az Almától. A PC World egyébként részletesen foglalkozott az iPad 3 pletykákkal, kattints ide a részletekért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)