Hirdetés

Lesz tennivalója a Pokémon GO mestereknek januárban is

|

A Rakéta csapat visszatér egy második körre, Lapras is megszerezhető lesz és egy másik legendás Pokémon is bekerül a raidekbe.

Hirdetés

A Pokémon GO játékosoknak bőven lesz tennivalójuk az újévben. Első körben beindul egy Team Rocket Special Research küldetéssorozat, ami a végén egy Shadow Moldresszel jutalmazza az edzőket. A főnyeremény megszerzéséhez magát, a Rakéta csapat vezetőjét kell majd leküzdenünk. Persze nem ez lesz az egyetlen időszakos feladat.

Hirdetés

A januári Research Breakthrough egy Laprasszal fogja jutalmazni a játékosokat, ami Ice Shard vagy Ice Beam képességekkel rendelkezik majd. Ilyen Laprasok 2018 óta nem bukkantak fel a játékban, így érdemes lesz megdolgozni értük. Egyébként Heatran, a legendás tűz és acél típusú Pokémon is visszatér a raid szörnyek közé január 7-én, ráadásul ezúttal már shiny verziót is szerezhetünk belőle.

Egyébként nem kell feltétlenül hajtani a küldetéseket és a raideket bónusz lootért. Mától január 16-ig pörög az idei első Hatchathon, aminek köszönhetően extra Stardustot, Rare Candie-t és Unova köveket kapunk majd csak sétálásért. Partisapis Pókomonok is felbukkanhatnak a vadonban, így érdemes lesz azért néha rápillantani a térképre is mászkálás közben.

Titeket néha visszacsábít még a Pokémon GO? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)