Hirdetés

Pokémon GO - hamarosan érkezik a Apple Watch támogatás

|

Tegnap hivatalossá vált, hogy a Pokémon GO a közeljövőben már Apple Watchon is játszhat ólesz.

Hirdetés

Még mindig nincs vége a Pokémon GO-láznak. Nemrégiben érkeztek a második generáció zsebszörnyei, illetve beindult a hatalmas Starbucks-Pokémon GO közös promóció is. Most viszont végre egy olyan infót erősítettek meg, amire már régóta sokat vártak.

A játék Twitter fiókján jelent meg, hogy a közeljövőben számíthatunk az Apple Watch verzió megjelenésére. Jelenleg csak a Pokémon GO Plus applikáció érhető el a készülékre, ami csak kiegészíti a mobilos játékélményt. Ezúttal viszont a teljes játékot kapjuk majd meg az Apple órára.

Pontos megjelenési dátumról egyelőre még nem írtak, de a "soon" alapján 2017 első negyedévére lehet számítani. Vagy ha nagyon belehúz a Niantic, akkor esetleg karácsonyi ajándéknak is megkaphatják a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)